За честта на пагона!

Иво Христов – син на разузнавач, Марин Райков – син на разузнавач, Цветелинa Бориславова  – дъщеря на разузнавач, Николай Младенов – син на разузнавач, Николай Василев – син на разузнавач! Не бих искал да изброявам и други, че място няма да ми остане във фейсбук страницата. Още от началото на „промените“, та до днес, чувам репликата „бащите са работили за България“. Всеки има право на мнение, аз също. Всички тези бащи, „работили за България“ са били на служба на правителство, поставено от една чужда сила. Техните командири не са били избирани от българския народ. Дали службата им е подобрила или влошила положението на страната е тема, която някой ден може би ще дойде на дневен ред. Явно, сега не му е времето, нито мястото. Ако децата на разузнавачите са гениални по рождение, по-добре е да не харчим пари за избори, а да им връчим официално /а не скришом/ управлението на държавата!
Народът жадува за промяна и се оглежда от къде ще дойде тя. За да се избегнат вопли на разочарование, предупреждавам – така няма да стане! Само с деца на номенклатурни кадри, отгледани в памук и привилегии, без истинска конкуренция, омагьосания кръг в който се върти страната е непреодолим! Връзкарството по горните етажи на властта, не само заплашва качествения подбор на нацията. То е една от причините за напускане на страната на хиляди способни и амбициозни млади българи.
P.S. Ако бившите разузнавачи започнат да оплождат бездетни българки може би ще се сложи край на демографската криза и в същото време ще се появи нова елитна нация?!
Божидар Чеков

Comments

comments

About David Asenov