Десетте лъжи за Македония

1- Първата лъжа е, че има македонски език и нация. Това го казват не българите, а гърците! Край Вардаро имало хора, които вярвали, че са деветото колено на Александър Македонски. Оставете ги на мира. Докато конете им са гипсови, няма страшно.
2 – Втората лъжа е, че в Егейска и Вардарска Македония няма български потомци.
3 – Третата лъжа е, че софийското и скопското ВМРО са патриотични организации, защитаващи българските интереси.
4 – Четвъртата лъжа е, че Русия е оказала такъв огромен натиск, че 65% от скопските македонци не са отишли да гласуват.
5 – Петата лъжа е, Западните политици са оставили скоппяните да гласуват според собствените си убеждения. Американският министър на външните работи – Томас Шанън, Главнокомандващият НАТО – Йенс Столенберг, Ангела Меркел и десетки други направиха пътека до Скопие за да „препоръчат“ на братовчедите ни правилния избор! Нито един виден руски политик, не си направи труда да се намеси преди референдума. Но и да го беше направил, защо не? След като НАТО е организация работеща срещу Русия? Най-голямата страна в света, също има право да се защитава.
6 – тата лъжа, е че влизането в ЕС зависи от членство в НАТО. Няма такъв филм! В момента Франция, Германия и страните от Бенилюкс разработват съвместен проект за общ военен самолет, защото предвиждат разпадането на НАТО. Освен това, страни като Австрия и Финландия, не са членки на НАТО и въпреки това са водещи по икономическо развитие в съюза.
7 – мата лъжа е резултата от референдума е „равен мач“ между гласували и въздържали се.
8. Заев излъга, че ако не спечели референдума, ще подаде оставка.
9 – тата лъжа е, че 91% от гласувалите са за влизане в ЕС и НАТО. Тази сума се отнася само до 36 – те процента взели участие в референдума. По-голямата част от тях са албанци и косовари с пресни македонски паспорти. Ангела Меркел, която забърка най-голямата емигрантска каша на Стария континент, заслужава Нобелова награда за политическо противоречие. В едно и също време, призовава албанците от Македония да влязат в Европа през голямата врата и в същото време връща по един самолет на ден албанци и косовари в Прищина. Наплива на тези явно нежелани от Франция и Германия емигранти към урните се дължи само на едно – щурм към социалните помощи на Западна Европа. Останалото нито ги засяга, нито интересува. Те никога няма да платът нито грош за танкове и самолети на НАТО.
10 – тата лъжа е, че България има външна политика.
За тези които не знаят, Македония е област, нарязана на три части: Пиринска, Вардарска и Егейска. Място за четвърта Македония – нема!
P.S. Има и нещо друго което съм длъжен да добавя. Членството на България в НАТО и ЕС, с видимите резултати на всеобщо обедняване, не привлича македонците от Вардар да поемат същия път. Ама ич!

Comments

comments

About David Asenov