КЪСАЙТЕ КАИШКАТА ДОКАТО Е ВРЕМЕ!

В пловдивски МОЛ, вързано с каишка момче било развеждано пред очите на безмълвни зяпачи. Бабаитите може да оправдаят тази гавра с незабравимата препоръка на победителя в последните избори – Бойко Борисов, който навремето каза, че българите трябва да се държат здраво под каишка, както той прави с неговите кучета!?
Тази каишка решава изборите в България от повече от 30 години. Тя се казва ЕГН. Благодарение на нея ДПС са се вцепенили с техните 13% и ГЕРБ с 25%. Носталгията все още крепи БСП над 5% и нейните привърженици в повечето случаи си поднасят ЕГН-то, както спасители на „Слънчев бряг“ вадят удавници.
Единствени избирателите на ИТН и „Възраждане“ гласуват по убеждение.
Всички обяснения, че причините за изборния хаос са повредените машини, неграмотните секционни отговорници, неподходящата хартия и недостатъчния брой камери са жалки опити да се скрие основната причина. А тя е навързаното с каишката ЕГН българско общество! Всеки шеф на личен състав разполага с личните данни на служителите и работниците си. Хората гласуват под строй защото от тяхното участие зависи хляба им. Затова в демократичните страни НЯМА ЕГН! И на всички, които мислят с АМА и НАДАЛИ ще добавя. ЕГН-то трябва да бъде премахнато и заменено с АКТИВНА АДРЕСНА РЕГИСТРАЦИЯ. По този начин първо ще се върне свободата на избирателите и второ стихийното струпване на мобилни гласоподаватели срещу 20-30 лева, ще бъде премахнато.
Мислете и се борете! Свободата не се дава, тя се заслужава!
P.S. Доказателство – цитат: „Кучетата ми са страхотни, но трябва да се държат здраво на каишка – като българите“, заяви премиерът Борисов, избран преди две години с гласовете на близо половината български електорат. „Народе ????“ – е възкликнал В.Левски преди почти 150 години и в тефтерчето си го е записал с четири въпросителни.                                                                                          Божидар Чеков

Comments

comments

About Maya