НАХЛУПЕТЕ МУ КАСКЕТА ДО УШИ! ДА НЕ ВИЖДА И ДА ЧУВА!

В устата му сложете сливи! Да не говори. Не желаем да слушаме какви са мръсотиите, които е сложил на „трупчета“. Този човек е вреден, той е заплаха за държавата!
Единствен в Света прокурор който инсцинира бомбен атентат срещу себе си! От къде на къде ще ползва вила в Боровец, вместо „къща за гости“ с минерален извор на двора? Освен това служебна и с куче! Явно се прави на светец, но номера няма да мине! Прав е Бойко Рашков като го притисна с въпроса – Кой му гледа кучето, като го няма?! Вероятно пазач, платен с пари от нашия джоб. Вилата в Барселона и съдържанието на чекмеджето бледнеят пред кучешката колиба в Боровец.
Половин парламент не спи заради него! Депутатите спряха да работят. Гешев та Гешев! Зян отиват народните кюфтета. Поставете се на мястото на децата и любовниците на магистрати с хотели по морето, Пампорово и Банско. Време е за действие. Не го давайте на съд! Съдът няма да му затвори устата и не се знае каква отрова може да пръсне от нея. Гешев е пепелянка с каскет! Ако все пак застане на подсъдимата скамейка, пъхнете му шнорхел в устата! И да се маха в Гори Тилилилейски. Пратете го консул на остров Тамбукту, ако трябва. Да не стигат до него микрофоните на репортерките. Без Гешев – Съдебната реформа да е приключила отдавна. Парламентарни квоти не само във Висшия съдебен съвет, а по всички етажи на властта, и в управителните съвети на държавните фирми, та чак до изпитите по матура! Нали сме Парламентарна република! Никакви „каскети“ не могат ни уплаши. Да го знаят всички, които обвиняват Конституцията. Тя ни е предоставила чадър. Той е по-здрав от мавзолея. Благодарение на него, не е някакъв „каскет“, който може да ни вдигне имунитета. В България има „Парламентарен контрол“, Съдебен – няма. Логично е! Не са магистратите, които ще направят „Ротационно правителство“, което да докара 15 милиарда от Брюксел по плана за възстановяване. Само ние депутатите сме способни да се договаряме в името на общото благо. Да се „мъжим“ и да се „женим“ по трима, но без Поп. Ротационно управление, както Ротационни бракове. В крак с времето. За България сме готови не само по „Тройки“, дори и по „Четворки“ да се гушнем.
Какво сме се затюхкали, прокурори с лопати да ги ринеш. Друг ще сложим на негово място и нито Холандия, нито Македония, ще ни попречат да прескочим табелата „Шенген“!
Махнем ли Гешев ще полеем както му се полага „старата любов“ на Лили Иванова и Меди Доган!
България е оцеляла, защото се е смяла. Няма някакъв си Гешев да ни разваля хатъра. Един път се живее.
P.S. Преди време, Иван Бакалов с познатия си ироничен песимизъм охлади моите надежди за промяна и реформи. „Виж какво – каза той – България е малка страна. Всеки има братовчеди…“
Божидар Чеков

Comments

comments

About Maya