Архиви за януари 25th, 2022

  • Бугарски писател: Тој што тврди дека Бугарите биле фашисти, на пат е така да го дефинира и Илинден!

    Бугарски писател

    Бугарски писател: Тој што тврди дека Бугарите биле фашисти, на пат е така да го дефинира и Илинден!

    Още ...